Praktijkinformatie

Diëtistenpraktijk Naomi de Werdt is gevestigd op verschillende spreekuurlocaties.

Je kunt op meerdere dagen per week bij mij terecht op mijn spreekuur.

De praktijk is rolstoel toegankelijk en in de directe omgeving kun je gratis parkeren. 

Op indicatie van jouw (huis)arts kan ik je ook thuis bezoeken.

Kwaliteit

De diëtist werkt professioneel

‘Diëtist’ is een beschermde titel. Alleen professionals met een afgeronde 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek mogen deze titel gebruiken. Na het afstuderen zijn diëtisten verplicht om het vak goed bij te houden, voldoende werkervaring op te bouwen en te voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Mijn vakkennis houd ik bij door het volgen van cursussen, trainingen en bijscholingen. Dit is noodzakelijk voor registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. In dit register sta ik ingeschreven met KP-nummer 39904217389.

De diëtist is praktisch

De diëtist is dé deskundige als het gaat om keuzes maken in het voedsel aanbod,  bijvoorbeeld in de supermarkt. Maar ook op het gebied van lekker en gevarieerd eten. Juist die combinatie maakt dat ik je als kinderdiëtist /diëtist van duidelijke voedingsadviezen kan voorzien die jij meteen in de praktijk kunt toepassen.

De diëtist adviseert persoonlijk

Ieder mens heeft zijn eigen eetgewoontes, smaak en voorkeuren.  Als kinderdiëtist/diëtist geef ik je een dieetbehandeling op maat dat past bij jouw situatie. Alleen dan lukt het om jouw voedingspatroon en leefstijl blijvend te veranderen.