Voor de zwangerschap kan ik je als diëtist begeleiden, als je:

Diëtist bij Zwangerschapswens

Vanaf het moment dat je zwanger wilt worden, is het verstandig dat zowel jij als je partner jullie leefstijl onder de loep nemen. Als jullie beide gezond eten en leven, dan vergroot dit in veel gevallen de kans op zwangerschap. 

Werkwijze

Ik begeleid vrouwen (en hun partners), met of zonder vruchtbaarheidsproblematiek, door middel van praktische voeding- en leefstijladviezen.

We starten met een gezondheidscheck, welke uitgebreid kan worden met een begeleidingstraject wanneer dit nodig is.

Gezondheidscheck bij kinderwens

Ik neem jouw/jullie huidige voedingspatroon en leefstijl onder de loep en bespreek alle belangrijke aspecten voor een optimale start. Dit doen we tijdens een 60 minuten durende sessie welke face-to-face in de praktijk of online via eHealth plaatsvindt. Na afloop krijg je hiervan een verslag met praktische tips.

Begeleidingstraject bij kinderwens

Wanneer je verdere begeleiding wenst of een medische indicatie hebt, zoals bijvoorbeeld verminderde vruchtbaarheid, PCOS, onder- of overgewicht, dan gaan we een stapje verder. Samen maken we een voedings- en leefstijl plan dat past binnen jouw behoeften. Ik coach en begeleid je om dit ook daadwerkelijk eigen te maken en toe te passen.