Praktijkinformatie

Diëtistenpraktijk Naomi de Werdt is gevestigd op drie verschillende spreekuurlocaties. Je kunt op meerdere dagen per week bij mij terecht op mijn spreekuur.

De praktijken zijn rolstoel toegankelijk en in de directe omgeving kun je gratis parkeren.

Op indicatie van jouw (huis)arts kan ik je ook thuis bezoeken.

PRAKTIJKINFORMATIE

Diëtistenpraktijk Naomi de Werdt is gevestigd op de onderstaande locaties.

Op de verschillende locaties hebben wij onderling nauwe en prettige samenwerkingen met verschillende disciplines. Professioneel samenwerken heeft meerwaarde. Hierdoor kun je preventief werken, door korte lijnen gebruik maken van elkaars deskundigheid en sneller handelen. Dit voor de beste zorg op maat. 

Verloskundigenpraktijk Belle Vie
Rodenborchweg 4
5241 VM Rosmalen

Ik houd op deze locatie spreekuur op maandagmiddag.

Samenwerkingspartners

Ik werk veel samen met huisartsen, jeugdartsen/- verpleegkundigen, specialisten, verloskundigen, collega-diëtisten en andere paramedici zoals pre-logopedisten en (kinder)fysiotherapeuten.
 

Zo werk ik samen met:

Voor medewerkers van consultatiebureaus en de GGD binnen de regio ‘s-Hertogenbosch ben ik aanspreekpunt op het gebied van voedingszorg. 

Kinderen worden door jeugdartsen en verpleegkundigen doorverwezen naar mijn praktijk voor begeleiding dieetadvisering.

Ik draag bij aan het verhogen van de inhoudelijke kennis en kwaliteit van de GGD-professionals (Jeugdgezondheidszorg) op het gebied van voedingszorg, zodat zij een juist en onderbouwd advies kunnen geven aan de ouders/verzorgers of op de consultatiebureaus.

Als 1e lijns diëtistenpraktijk werk ik samen met het JBZ bij het opzetten van zorgpaden op het gebied van voedingszorg. Dit doe ik o.a. met de afdelingen kindergeneeskunde, gynaecologie, interne geneeskunde en diëtetiek.

Het JBZ verwijst cliënten door naar mijn praktijk voor ondersteuning dieetadvies binnen de thuissituatie van de cliënt of het gezin.

Als kinderdiëtist werk ik samen met verschillende disciplines binnen Kinderpraktijk KUBUS.

Door de hulpvraag, indien nodig, vanuit diverse invalshoeken te benaderen kan ik bij Kinderpraktijk KUBUS met de andere zorgverleners optimale zorg voor kinderen realiseren. 

Ik werk nauw samen met onderstaande verloskundigenpraktijken voor de begeleiding van zwangere vrouwen op voedingsgebied en binnen het Zorgpad Diabetes Gravidarum (zwangerschapsdiabetes).