Praktijkinformatie

Diëtistenpraktijk Naomi de Werdt is gevestigd binnen Medisch Centrum De Brink. Je kunt op meerdere dagen per week bij mij terecht op mijn spreekuur.

De praktijk is rolstoel toegankelijk en in de directe omgeving kun je gratis parkeren.

Op indicatie van jouw (huis)arts kan ik je ook thuis bezoeken.

Praktijkinformatie

Diëtistenpraktijk Naomi de Werdt is gevestigd op de onderstaande locatie.

Op de locatie hebben wij onderling nauwe en prettige samenwerkingen met verschillende disciplines. Professioneel samenwerken heeft meerwaarde. Hierdoor kun je preventief werken, door korte lijnen gebruik maken van elkaars deskundigheid en sneller handelen. Dit voor de beste zorg op maat. 

Medisch centrum De Brink
Brink 4
5236 AR ‘s-Hertogenbosch (Empel)

https://mcdebrink.nl/ 

Ik houd op deze locatie spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Samenwerkingspartners

Ik werk veel samen met huisartsen, jeugdartsen/- verpleegkundigen, specialisten, verloskundigen, collega-diëtisten en andere paramedici zoals pre-logopedisten en (kinder)fysiotherapeuten.
 

Zo werk ik samen met:

Voor medewerkers van consultatiebureaus en de GGD binnen de regio ‘s-Hertogenbosch ben ik aanspreekpunt op het gebied van voedingszorg. 

Kinderen worden door jeugdartsen en verpleegkundigen doorverwezen naar mijn praktijk voor begeleiding dieetadvisering.

Ik draag bij aan het verhogen van de inhoudelijke kennis en kwaliteit van de GGD-professionals (Jeugdgezondheidszorg) op het gebied van voedingszorg, zodat zij een juist en onderbouwd advies kunnen geven aan de ouders/verzorgers of op de consultatiebureaus.

Als 1e lijns diëtistenpraktijk werk ik samen met het het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) bij het opzetten van zorgpaden op het gebied van voedingszorg. Dit doe ik o.a. met de afdelingen kindergeneeskunde, gynaecologie, interne geneeskunde en diëtetiek.

Het JBZ verwijst cliënten door naar mijn praktijk voor ondersteuning dieetadvies binnen de thuissituatie van de cliënt of het gezin.

Op 1 januari 2023 ontstond Jeroen Bosch Huisartsen uit het samengaan van Zorggroep Chronos en Zorggroep BeRoEmD.

Jeroen Bosch Huisartsen is de regionale organisatie van alle praktijkhoudende huisartsen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. De organisatie faciliteert de chronische zorg, is het aanspreekpunt voor zorgpartners en pakt regionale thema’s op. 

Als kinderdiëtist werk ik samen met verschillende disciplines binnen Kinderpraktijk KUBUS.

Door de hulpvraag, indien nodig, vanuit diverse invalshoeken te benaderen kan ik bij Kinderpraktijk KUBUS met de andere zorgverleners optimale zorg voor kinderen realiseren. 

Ik werk nauw samen met onderstaande verloskundigenpraktijken voor de begeleiding van zwangere vrouwen op voedingsgebied en binnen het Zorgpad Diabetes Gravidarum (zwangerschapsdiabetes).